Miért dolgozz nálunk?

 

Forróné Teri csoportvezető, szakszervezeti titkár

2016 májusától dolgozom a cégnél. Stabil, átlátható, kiszámítható munkahely. A szezon nagyon változatos, kihívás esetén a gyors megoldásra, a pillanatok alatti döntésre és az azonnali cselekvésre törekszem. Igyekszem a csapatom minden tagjából kihozni a maximumot, az adott kereteken belül változatossá tenni mindenkinek a munkáját. Pozitívnak tekintem, hogy zökkenőmentesen tudunk együtt dolgozni a vezetőséggel, illetve a többi részleggel is. Hasznosnak tartom a vezetői tréningeket, a céges meetingeket. A szakszervezeten belül többek között kirándulásokat szervezünk, segélyeket biztosítunk, nőnapi, illetve karácsonyi ajándékcsomagot biztosítunk tagjainknak. Büszkeséggel tölt el, ha KECSKEMÉTI KONZERVET pillantok meg az áruházak polcain.

Tóth Zoltánné (Julcsi) gépkezelő

2010 júniusától dolgozom a Kecskeméti Konzerv Kft.-nél. Előtte főállású anya voltam, így ez az első munkahelyem. Mivel szeretem a munkámat, megtanultam minden típusú gép kezelését. Szezonban élvezem, hogy nagy mennyiségben gyártjuk a konzerveket. Arra törekszem, hogy minden nap kihozzam magamból a maximumot, vagy akár túlszárnyaljam a korábbi teljesítményemet. Imádom a főnökeimet, elismerem a szaktudásukat, és jólesik az emberségük, az empatikus viselkedésük. Bízom a cég sikeres jövőjében, és mivel az egyéni számításomat is megtalálom itt, most úgy érzem, innen szeretnék nyugdíjba menni.

Vörösváczki István gépkezelő

A Kecskeméti Konzerv Kft.-hez annak 2005-ös megalapításakor kerültem. 2016-ban úgy éreztem, hogy elindulok szerencsét próbálni egy másik munkahelyre, de hamar rájöttem, hogy itt az én helyem. Így 2018-ban visszajöttem a céghez. Orgoványon élek, onnan járok be a vállalati busszal. Szeretem a gyárat, a gépeket. A gépek kezelése mellett minden típusú munkát szívesen elvégzek, új munkatársakat tanítok be, vagy akár bálát szedek. Elégedett vagyok azzal, hogy a bérezés és az elvégzett munka arányban áll egymással. Külön öröm, hogy itt nyugodtan lehet dolgozni, jó a kollektíva, és családias a légkör.

Gál Márta minőségügyi mérnök

Kilencévesen, amikor megéreztem a dzsúsz illatát, elhatároztam, hogy az élelmiszeriparban fogok dolgozni. Élelmiszermérnökként huszonkét évig tevékenykedtem bor- és üdítőital-területen, és elértem mindent, amit lehetett. Ezért újra beültem az iskolapadba, és megszereztem az élelmiszer-biztonsági és minőségügyi mérnök diplomát is. A céghez 2022 novemberében kerültem, itt a csemegekukorica illata varázsolt el. A jelenlegi munkám összetett, kedvelem minden részét. Motiváló erőm az alkotás és az abból eredő siker. Örülök, hogy fiatalos csapatban dolgozom, és részese lehetek a cég fejlődésének. Bízom abban, hogy a jövőben a termékfejlesztés területén is kipróbálhatom a kreativitásomat.

Kónya Szabolcs csomagolási műszaki csoportvezető

Örültem a bizalomnak, hogy erre a teljesen új pozícióra kértek fel 2021-ben, amikor jelentkeztem a céghez. Az élelmiszeriparban még nem dolgoztam, és vezetőként sem tevékenykedtem. A jelenlegi feladataim közé a lakatos karbantartási munkák megszervezése, alkatrészek beszerzése, nyilvántartása, a csapatom koordinálása tartozik. A munkám változatos, mindig találok újabb kihívásokat.  Mivel még csak páréves a vezetői tapasztalatom, folyamatosan tanulok, hogy minél jobban megfeleljek az elvárásoknak. Szeretek előre tervezni, ezzel keretet adni a teendőinknek. A csapatban többen vagyunk fiatalok, a lendület óriási bennünk, és motivációt adunk egymásnak.

Tóth Ferenc targoncás

Több mint egy évtizede nyertem felvételt a Kecskeméti Konzerv Kft.-hez. Sokrétű feladatot látok el, kint, a telephelyen dolgozom egy tolóvillás emelővel. Többek között félkész árut szállítok a raktárba, ott betárazom, majd később a raktárból a csomagolóba viszem, illetve a kész termékeket nemzetközi, valamint belföldi kamionokba helyezem. Imádom a munkámat, szeretek itt dolgozni. Jó kapcsolatot ápolok a kollégáimmal, a közvetlen főnökeimmel. A fiatalokkal szívesen megosztom a tapasztalataimat, a szakmai fortélyokat. A véleményemnek szeretek hangot adni, de mindig a jobbító szándék vezérel. Külön öröm számomra, ha a szállítmányozási cégek munkatársai díjazzák odafigyelésemet.