A Kecskeméti Konzerv Kft.
mint munkáltató

Küldetésünk, hogy minél nagyobb részt vállaljunk az egészséges és biztonságos táplálkozás feltételeinek megteremtésében. Üzleti tevékenységünkkel ezt úgy támogatjuk, hogy a kereskedelmi- és a HoReCa-szektor számára hosszan eltartható, egészséges növényi élelmiszereket gyártunk. Kíméletes hőkezeléssel, tartósítószer-mentesen, környezetbarát konzervdobozokba zárjuk a csemegekukoricát, a zöldborsót, illetve a babféléket.

Fejlődésünk óriási pályát írt le. A kezdeti 5 milliárd Ft-os nettó árbevételünket mintegy négyszeresére növeltük, a 70 fős alkalmazotti létszámunkat közel 250 főre, gyártási kapacitásunkat pedig 80 millió dobozról 200 millióra emeltük. Eredményünk jelentős részét fejlesztésekre fordítjuk, folyamatosan korszerűsítjük gépparkunkat, gyártástechnológiánkat, bővítjük raktárkapacitásunkat. 2017-től megvalósított beruházásaink összértéke megközelíti a 11 milliárd forintot.

Évente 3 ezer kamion szállítja konzervjeinket a világ szinte minden szegletébe, jellemzően az Európai Unió országaiba, azon belül Németországba, Olaszországba, Ausztriába, a visegrádi országokba és a skandináv piacokra, az Európai Unión kívül pedig Izraelbe, Japánba, illetve Törökországba.

Fejlődésünk egyik legfontosabb zálogának munkatársaink tudását, tapasztalatát, tehetségét, kiemelkedő teljesítményét, cégünk iránti elkötelezettségét tekintjük. Dolgozóink számára egészséges, biztonságos és környezetbarát munkahelyet és munkafeltételeket, ösztönző és versenyképes javadalmazást, továbbképzési lehetőséget biztosítunk.

Cégünkről bővebb információ: www.kkkft.hu

VEZÉRELVEINK

Természetesség: Legfőbb célunk, hogy kiváló minőségű, az eredeti ízeket és a tápanyagtartalmat megőrző zöldségkonzerveket kínáljunk vevőink részére.

Egészség: Fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket gyártsunk, amelyek semmilyen mesterséges adalékanyagot vagy tartósítószert nem tartalmaznak.

Minőség, biztonság és higiénia: A szigorú élelmiszer-biztonsági protokollokat és a legmagasabb szintű minőségi szabványokat követjük.

Megbízhatóság: Mindig elérhetőek vagyunk partnereink számára, gondos odafigyeléssel kezeljük igényeiket, kérdéseiket. Hitelesen kommunikálunk, ígéreteinket maradéktalanul betartjuk. 

Ügyfélközpontúság: Mindent megteszünk ügyfeleink elégedettsége érdekében. Figyelünk visszajelzéseikre, igényeikre, és arra törekszünk, hogy meghaladjuk elvárásaikat.

Innováció: Folyamatosan kísérletezünk új technológiákkal és ízekkel annak érdekében, hogy megfeleljünk az egyre magasabb vevői igényeknek és elvárásoknak.

Szakértői tudás és szakmai tapasztalat: Büszkék vagyunk a szakértelmünkre és a több évtizedes tapasztalatunkra, amelyek lehetővé teszik, hogy kiváló minőségű termékeket gyártsunk.

Versenyképesség: Törekszünk arra, hogy versenyképes áron kínáljuk magas minőségű termékeinket, hogy azok széles körben elérhetők legyenek a fogyasztóink számára.

Felelősségvállalás: Felelősséggel viseltetünk munkavállalóink és társadalmunk iránt. Támogatjuk a jó ügyeket szolgáló kezdeményezéseket, szervezeteket és közösségi projekteket.

Fenntarthatóság: Fenntartható forrásokat használunk a gyártás minden folyamatában, hogy hozzájáruljunk környezetünk megóvásához. Igyekszünk a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyni magunk után. Maximálisan odafigyelünk a körforgásos gazdálkodás megteremtésére.