A jelentkezés menete

Karrier honlapunk főoldalán megtalálható az „Állásajánlatok” menüpont,
ahol a meghirdetett pozíciók közül lehet választani.

1.

Böngészd át az elérhető állásajánlatokat!

Keresd meg a hozzád legjobban illő lehetőséget. Ha megtaláltad, kattints az álláshirdetésre, hogy további részleteket olvashass róla.

2.

Olvasd el az állásleírást és az elvárt képzettségeket!

Ezek segítenek abban, hogy eldöntsd, megfelelsz-e a pozíció követelményeinek, és szeretnél-e jelentkezni a meghirdetett állásra.

3.

Indítsd el a jelentkezést!

Ha úgy döntöttél, hogy megfelelsz a követelményeknek, és szívesen jelentkeznél, kattints a „Jelentkezés” gombra. Ezzel megnyitod a jelentkezési űrlapot.

4.

Töltsd ki az online jelentkezési űrlapot!

Kérjük, részletesen és pontosan töltsd ki online jelentkezési űrlapunkat, amely tartalmazza személyes adataidat és az elérhetőséged.

5.

Töltsd fel a szükséges dokumentumokat!

Az önéletrajzodat, bizonyítványaidat, esetleg motivációs leveledet, ami lehetőséget ad arra, hogy bemutasd az eddigi tapasztalataidat és sikereidet, valamint megmutasd, miért érdekel téged a pozíció, amire jelentkezel.

6.

Ellenőrizd az adatokat és a mellékleteket!

Mielőtt elküldenéd a jelentkezésedet, győződj meg róla, hogy helyesen töltötted-e ki az adatokat és a helyes dokumentumokat csatoltad-e a jelentkezéshez. Ellenőrizd a helyesírást és a pontosságot.

7.

Küldd el a jelentkezésedet!

Miután ellenőrizted az adatokat és a mellékleteket, kattints a „Küldés” gombra. Ezzel elküldöd a jelentkezésedet cégünkhöz. Ezt követően visszaigazolást kapsz tőlünk, hogy tudassuk veled, sikeresen megérkezett a jelentkezésed.

8.

Kövesd nyomon a jelentkezésedet!

Ellenőrizd rendszeresen az e-mailjeidet, hogy kaptál-e cégünktől visszajelzést. Ha késne visszajelzésünk, akár egy telefonhívást is megfontolhatsz.

Kiválasztási folyamatunk

 

Kedves Álláskereső!
Örülünk, hogy érdeklődsz cégünk karrierlehetőségei iránt. Az alábbiakban szeretnénk bemutatni a kiválasztási folyamatunk menetét.

Előszűrés

Munkatársaink alaposan átnézik a beérkező jelentkezéseket, hogy megtalálják az adott álláshoz legjobban illeszkedő jelölteket. Ebben az időszakban olyan szempontokra fókuszálunk, mint például a szakmai tapasztalat, a képzettség és a releváns készségek.

Személyes interjú

Ha kikerülsz az előszűrésből, akkor meghívunk egy személyes interjúra. Itt lehetőséget kapsz arra, hogy a személyes találkozás során részletesebben bemutasd magad, és mi is többet elmondunk a cégünkről, illetve a munkakörödről. Az interjú során részletesen beszélünk az eddigi tapasztalataidról, kompetenciáidról és motivációdról.

Mélyinterjú

Ha a személyes interjún megfelelsz az elvárásainknak, akkor bizonyos pozíciók esetén további mélyinterjúra kerülhet sor. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy alaposabban megismerjünk téged, és egy kicsit közelebbről szemléljük, mennyire illeszkedsz vállalatunk kultúrájába és értékrendjébe.

Végleges kiválasztás és ajánlat

Amennyiben sikeresen teljesíted a fenti lépéseket, ajánlatot teszünk, amely részletezi az elvárásainkat és a juttatásokat.

Reméljük, hogy ez a rövid áttekintés pontos tájékoztatást ad kiválasztási folyamatunk menetéről. Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk.
Üdvözlettel: A Kecskeméti Konzerv Kft. Karrier Csapata